درحال بارگذاری ....
عنوان | پاسخ | بازدید | توسط |
لباس بهاره دخترانه | 6 | 5636 | shahreparche |
عکس های داف ایرانی با ساپورت | 8 | 12053 | ghorbanpour |
مدل مانتو جدید ایرانی | 4 | 8275 | staran |
مدل شنیون | 5 | 5712 | dehghan |
عکس های جدید طناز طباطبایی سال 93 | 3 | 6043 | saeid1989 |
تمرینات تصویری برای لاغر کردن ران و باسن | 4 | 6773 | narges-sh |
لخت شدن دختر مست در خیابان و درخواست رابطه جنسی عکس | 9 | 26683 | ahmadilm |
راهنمای قدم به قدم رنگ کردن مو | 8 | 4328 | fnazari |
آموزش کوتاهی مو با در نظر گرفتن زاویه | 1 | 2757 | kian2137 |
آثار هنری مدرن و منحصر به فرد اثر بن هاین | 1 | 4764 | sargon |
بازتاب جنجالی فیلم رقص دختری در مترو تهران همراه با عکس و فیلم | 1 | 8873 | designer2 |
مدل کفش تخت زنانه | 1 | 4673 | designer2 |
صدایی خوش با گیاهان دارویی | 0 | 3570 | saharrahin |
ترک اعتیاد و سیگار با طب سوزنی | 0 | 3140 | saharrahin |
- ست لباس
- مدل مانتو
- مدل کت و دامن
- مدل سارافون
- مدل شال و روسری و کلاه
- مدل لباس عروسی
- مدل پالتو
- مدل کیف و کفش
- مدل کاپشن
- مدل لباس مجلسی
- مدل ساعت و زیورآلات
- مدل لباس کره ای
- مدل لباس هندی
- مدل لباس اروپایی
- مدل لباس زنانه و دخترانه
- مدل لباس ماكسي و گیپور و تور
- مدل لباس نامزدي
- مدل لباس ترك
- لباس اسپرت ورزشی
- مدل لباس عربی
- مدل لباس ایرانی
- مدل لباس بچه گانه
- لباس پاییز و زمستان
- لباس بهار و تابستان
- مدل لباس مردانه و پسرانه
- مدل مو
- مدل آرایش

با عضویت در خبرنـــــــــامه می توانید آخرین مطالب سایت را در ایمیل خود دریافت کنید .
آموزش تهیه لواشک خانگی
همه ما شاید اتفاق نظر داریم که درست کردن غذای خانگی همیشه خوشمزه تر از غذاهای بازاری می باشد. لواشک را هم می توان در خانه تهیه کر تا از همه لحاظ بهداشتی باشد.
مواد لازم جهت تهیه لواشک انار و به:
دانه انار یا آب انار | ۲ لیوان |
به بزرگ | ۱ عدد |
آبلیمو | ۳ قاشق غذاخوری |
طرز تهیه لواشک انار و به:
دانه های انار را داخل میکسر بریزید و بزنید تا عصاره آن خارج شود ( از آب انار آماده هم میتوانید استفاده کنید ).
به را به قطعات کوچک خرد کنید سپس به همراه آب انار و آبلیمو داخل قابلمه ای بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید و پس از اینکه به جوش امد اجازه دهید به مدت ۳۰ دقیقه آرام بجوشد ( در صورت تمایل ۱ قاشق شکر به مواد اضافه کنید ).
پس از این مدت زمان مواد را با میکسر بزنید تا به شکل پوره شود ، داخل سینی فر کاغذ روغنی بیندازید و مواد را به صورت لایه نازکی روی کاغذ پخش کنید.
سینی را داخل فر با دمای ۱۲۰ درجه سانتیگراد به مدت ۱ – ۲ ساعت قرار دهید تا زمانی که لواشک خودش را بگیرد سپس از فر خارج کنید و کناری قرار دهید تا سرد شود و مصرف کنید ( میتوانید سینی را چند ساعت روی شوفاژ قرار دهید تا لواشک اماده شود ).
نویسنده : milad | تاریخ : چهارشنبه 16 ارديبهشت 1394 |
موضوعات : آموزش ها , آشپزی و شیرینی پزی , |