close
تبلیغات در اینترنت
آموزش تهیه لواشک خانگی
جمعه 30 شهریور 1397
آموزش تهیه لواشک خانگی همه ما شاید اتفاق نظر داریم که درست کردن غذای خانگی همیشه خوشمزه تر از غذاهای بازاری می باشد. لواشک را هم می توان در خانه تهیه کر تا از همه لحاظ بهداشتی باشد. مواد لازم جهت تهیه لواشک انار و به: دانه انار یا آب انار  ۲ لیوان به بزرگ ۱ عدد   آبلیمو ۳ قاشق غذاخوری طرز تهیه لواشک انار  و به: دانه های انار را داخل میکسر بریزید و بزنید تا عصاره آن خارج شود ( از آب انار آماده هم میتوانید استفاده کنید ). به را به قطعات کوچک خرد کنید سپس به همراه آب انار و آبلیمو داخل…
تبلیغات
جای تبلیغات شماجای تبلیغات شما
آموزش تهیه لواشک خانگی
  • تعداد بازدید : 331
  • آموزش تهیه لواشک خانگی

    آموزش تهیه لواشک خانگی

    همه ما شاید اتفاق نظر داریم که درست کردن غذای خانگی همیشه خوشمزه تر از غذاهای بازاری می باشد. لواشک را هم می توان در خانه تهیه کر تا از همه لحاظ بهداشتی باشد.

    مواد لازم جهت تهیه لواشک انار و به:

    دانه انار یا آب انار  ۲ لیوان
    به بزرگ ۱ عدد
      آبلیمو ۳ قاشق غذاخوری

    طرز تهیه لواشک انار  و به:

    دانه های انار را داخل میکسر بریزید و بزنید تا عصاره آن خارج شود ( از آب انار آماده هم میتوانید استفاده کنید ).

    به را به قطعات کوچک خرد کنید سپس به همراه آب انار و آبلیمو داخل قابلمه ای بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید و پس از اینکه به جوش امد اجازه دهید به مدت ۳۰ دقیقه آرام بجوشد ( در صورت تمایل ۱ قاشق شکر به مواد اضافه کنید ).

    پس از این مدت زمان مواد را با میکسر بزنید تا به شکل پوره شود ، داخل سینی فر کاغذ روغنی بیندازید و مواد را به صورت لایه نازکی روی کاغذ پخش کنید.

    سینی را داخل فر با دمای ۱۲۰ درجه سانتیگراد به مدت ۱ – ۲ ساعت قرار دهید تا زمانی که لواشک خودش را بگیرد سپس از فر خارج کنید و کناری قرار دهید تا سرد شود و مصرف کنید ( میتوانید سینی را چند ساعت روی شوفاژ قرار دهید تا لواشک اماده شود ).

    نظرات
  • در قمست نظرات مشکلات و پیشنهادات و انتقادات خود را با ما در جریان بگزارید.

  • نام
    ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
    وبسایت
    :) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
    نظر خصوصی
    مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
    کد امنیتیرفرش کد امنیتی