درحال بارگذاری ....
عنوان | پاسخ | بازدید | توسط |
لباس بهاره دخترانه | 6 | 5538 | shahreparche |
عکس های داف ایرانی با ساپورت | 8 | 11964 | ghorbanpour |
مدل مانتو جدید ایرانی | 4 | 8197 | staran |
مدل شنیون | 5 | 5648 | dehghan |
عکس های جدید طناز طباطبایی سال 93 | 3 | 5971 | saeid1989 |
تمرینات تصویری برای لاغر کردن ران و باسن | 4 | 6731 | narges-sh |
لخت شدن دختر مست در خیابان و درخواست رابطه جنسی عکس | 9 | 26632 | ahmadilm |
راهنمای قدم به قدم رنگ کردن مو | 8 | 4287 | fnazari |
آموزش کوتاهی مو با در نظر گرفتن زاویه | 1 | 2712 | kian2137 |
آثار هنری مدرن و منحصر به فرد اثر بن هاین | 1 | 4693 | sargon |
بازتاب جنجالی فیلم رقص دختری در مترو تهران همراه با عکس و فیلم | 1 | 8835 | designer2 |
مدل کفش تخت زنانه | 1 | 4636 | designer2 |
صدایی خوش با گیاهان دارویی | 0 | 3532 | saharrahin |
ترک اعتیاد و سیگار با طب سوزنی | 0 | 3102 | saharrahin |
- ست لباس
- مدل مانتو
- مدل کت و دامن
- مدل سارافون
- مدل شال و روسری و کلاه
- مدل لباس عروسی
- مدل پالتو
- مدل کیف و کفش
- مدل کاپشن
- مدل لباس مجلسی
- مدل ساعت و زیورآلات
- مدل لباس کره ای
- مدل لباس هندی
- مدل لباس اروپایی
- مدل لباس زنانه و دخترانه
- مدل لباس ماكسي و گیپور و تور
- مدل لباس نامزدي
- مدل لباس ترك
- لباس اسپرت ورزشی
- مدل لباس عربی
- مدل لباس ایرانی
- مدل لباس بچه گانه
- لباس پاییز و زمستان
- لباس بهار و تابستان
- مدل لباس مردانه و پسرانه
- مدل مو
- مدل آرایش

با عضویت در خبرنـــــــــامه می توانید آخرین مطالب سایت را در ایمیل خود دریافت کنید .
آموزش درست کردن شیرینی زبان و پاپیون
- تعداد بازدید : 22

آموزش درست کردن شیرینی زبان و پاپیون
نحوه تهیه شیرینی زبان و پاپیون مخصوص عید نوروز 94,1. برای تهیه آن ها اول یک مقدار خمیر هزارلا تهیه کنید و اگر می خواهید می توانید آماده اش را با نامهای میل فوی یا puff pastry تهیه کنید.
کمی هم عسل را با آب جوش و یک ذره گلاب و زعفران ترکیب کنید تا شهد تهیه شود (برای روی شیرینی).
2. خمیر را بعد از آماده شدن به صورت کاملا سرد روی سطح باز کنید و به قطر 1 سانت آن را پهن کنید و خیلی فوری قالب بزنید با چاقو مستطیلی ببرید.
بعد روی شیرینی یک خط عمیق ایجاد کنید. توجه کنید که وسایل شما هم باید سرد باشد تا پف خمیر نخوابد.
بعد با برس روی شیرینی ها شهد بریزید و یک عدد زرده تخم مرغ را با مقدار کمی شیر مخلوط کنید و با برس روی شیرینی ها بکشید و کمی کنجد روی آن بریزید.
3. حالا شیرینی ها را با فاصله داخل سینی فری که روی آن کاغذ روغنی دارد قرار بدهید و بگذارید 25 دقیقه بپزد.
(حرارت 180 درجه و از نیم ساعت قبل گرم شده) در مورد شیرینی پاپیون هم به بعد از اینکه به صورت مستطیلی با چاقو برش دادید با دستتان یک فر به آن بدهید و کمی آن را بپیچانید.
4. وقتی شیرینی ها از فر خارج شدند بگذارید سرد شوند و بعد دوباره روی آن شهد بریزید.
نکات:
1)حتما بعد از پهن کردن خمیر به شکل مستطیل دور آن را با چاقو ببرید تا هواگیری شود.
2)خیلی سریع عمل قالب زدن یا بریدن را انجام بدهید چون اگر خمیر سرد شود پف نمیکند.
3)سوالی که برای خیلی ها پیش می آید این است که آیا خمیر خودش لایه لایه است؟ نه خمیر معمولی است ولی هنگام پخت خودش چند لایه می شود.
نویسنده : milad | تاریخ : سه شنبه 04 فروردين 1394 |
موضوعات : آموزش ها , آشپزی و شیرینی پزی , |