جمعه 04 مهر 1399

	آموزش درست کردن شیرینی زبان و پاپیون

	
puff pastry,میل فوی,شیرینی زبان,شیرینی پاپیون,آموزش تهیه شیرینی زبان,آموزش تهیه شیرینی زبان و پاپیون,آموزش تهیه شیرینی پاپیون,آموزش تهیه شیرینی,آموزش پخت شیرینی زبان,آموزش پخت شیرینی,آموزش پخت شیرینی پاپیون,طرز پخت شیرینی زبان و پاپیون,طرز پخت شیرینی زبان,طرز پخت شیرینی پاپیون,طرز پخت شیرینی,نحوه پخت شیرینی زبان و پاپیون,نحوه پخت شیرینی زبان,نحوه پخت شیرینی پاپیون,تهیه شیرینی زبان و پاپیون,تهیه شیرینی زبان,
تبلیغات
جای تبلیغات شماجای تبلیغات شما
آموزش درست کردن شیرینی زبان و پاپیون
  • تعداد بازدید : 507
  • آموزش درست کردن شیرینی زبان و پاپیون

    آموزش درست کردن شیرینی زبان و پاپیون

    تبلیغات متنی
    تبلیغات متنی
    تبلیغات متنی
    تبلیغات متنی
    تبلیغات متنی
    آموزش درست کردن شیرینی زبان و پاپیون
    • تعداد بازدید : 22
    آموزش درست کردن شیرینی زبان و پاپیون

    آموزش درست کردن شیرینی زبان و پاپیون

    نحوه تهیه شیرینی زبان و پاپیون مخصوص عید نوروز 94,1. برای تهیه آن ها اول یک مقدار خمیر هزارلا تهیه کنید و اگر می خواهید می توانید آماده اش را با نامهای میل فوی یا puff pastry تهیه کنید.

     

    کمی هم عسل را با آب جوش و یک ذره گلاب و زعفران ترکیب کنید تا شهد تهیه شود (برای روی شیرینی).

     

    2. خمیر را بعد از آماده شدن به صورت کاملا سرد روی سطح باز کنید و به قطر 1 سانت آن را پهن کنید و خیلی فوری قالب بزنید با چاقو مستطیلی ببرید.

     

    بعد روی شیرینی یک خط عمیق ایجاد کنید. توجه کنید که وسایل شما هم باید سرد باشد تا پف خمیر نخوابد.

     

    بعد با برس روی شیرینی ها شهد بریزید و یک عدد زرده تخم مرغ را با مقدار کمی شیر مخلوط کنید و با برس روی شیرینی ها بکشید و کمی کنجد روی آن بریزید.

     

    3. حالا شیرینی ها را با فاصله داخل سینی فری که روی آن کاغذ روغنی دارد قرار بدهید و بگذارید 25 دقیقه بپزد.

     

    (حرارت 180 درجه و از نیم ساعت قبل گرم شده) در مورد شیرینی پاپیون هم به بعد از اینکه به صورت مستطیلی با چاقو برش دادید با دستتان یک فر به آن بدهید و کمی آن را بپیچانید.

     

    4. وقتی شیرینی ها از فر خارج شدند بگذارید سرد شوند و بعد دوباره روی آن شهد بریزید.

     

     

     

     

    نکات:

    1)حتما بعد از پهن کردن خمیر به شکل مستطیل دور آن را با چاقو ببرید تا هواگیری شود.

     

    2)خیلی سریع عمل قالب زدن یا بریدن را انجام بدهید چون اگر خمیر سرد شود پف نمیکند.

     

    3)سوالی که برای خیلی ها پیش می آید این است که آیا خمیر خودش لایه لایه است؟ نه خمیر معمولی است ولی هنگام پخت خودش چند لایه می شود.

     

    نظرات
  • در قمست نظرات مشکلات و پیشنهادات و انتقادات خود را با ما در جریان بگزارید.

  • نام
    ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
    وبسایت
    :) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
    نظر خصوصی
    مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
    کد امنیتیرفرش کد امنیتی