close
تبلیغات در اینترنت
طرز تهیه رول مرغ و اسفناج
سه شنبه 29 خرداد 1397
طرز تهیه رول مرغ و اسفناج مواد لازم برای تهیه : سینه کامل یک مرغ زعفران آب‌کرده ۲ قاشق غذاخوری آبلیمو ۲ قاشق غذاخوری پودر زنجبیل ۱ قاشق غذاخوری پودرسیر ۱ قاشق غذاخوری اسفناج پخته ۲۰۰ گرم سوسیس فرانکفورتر ۲ عدد پیاز کوچک ۱ عدد نمک و فلفل قرمز به میزان لازم طرز تهیه: ابتدا سینه مرغ…
تبلیغات
جای تبلیغات شماجای تبلیغات شما
طرز تهیه رول مرغ و اسفناج
  • تعداد بازدید : 219
  • طرز تهیه رول مرغ و اسفناج

    طرز تهیه رول مرغ و اسفناج

    مواد لازم برای تهیه :

    سینه کامل یک مرغ
    زعفران آب‌کرده ۲ قاشق غذاخوری
    آبلیمو ۲ قاشق غذاخوری
    پودر زنجبیل ۱ قاشق غذاخوری
    پودرسیر ۱ قاشق غذاخوری
    اسفناج پخته ۲۰۰ گرم
    سوسیس فرانکفورتر ۲ عدد
    پیاز کوچک ۱ عدد
    نمک و فلفل قرمز به میزان لازم


    طرز تهیه:

    ابتدا سینه مرغ را بدون استخوان کرده و به تکه‌های کوچکتر تقسیم می‌کنیم و هر طرف سینه را با بیفتک‌کوب باز کرده به طوری که از هم باز نشود. روی مرغ‌ها را آبلیمو، زعفران آب‌کرده، پودر زنجبیل، پودرسیر و نمک و فلفل می‌ریزیم. هر دو روی مرغ‌های کوبیده شده را به همین شکل مزه‌دار کرده، روی آنها را با سلیفون پوشانده و می‌گذاریم دو ساعت بماند. در این مرحله پیاز را ریز کرده با کمی روغن‌زیتون داخل تابه ریخته، اسفناج را به آن اضافه کرده و همه را با هم تفت می‌دهیم تا سرخ شوند.

    به اسفناج نمک و فلفل اضافه کرده و آن را به دو قسمت مساوی تقسیم می‌کنیم. هرکدام از این دو قسمت را روی یک تکه مرغ پهن کرده یک سوسیس در وسط آن قرار می‌دهیم و مرغ و اسفناج را به شکل رولت دور تا دور سوسیس می‌پیچیم.

    دور رولت را به طور کامل نخ‌پیچیده داخل تابه‌ای چدنی که از قبل داغ کرده‌ایم، سرخ می‌کنیم.

    نظرات
  • در قمست نظرات مشکلات و پیشنهادات و انتقادات خود را با ما در جریان بگزارید.

  • نام
    ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
    وبسایت
    :) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
    نظر خصوصی
    مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
    کد امنیتی