close
تبلیغات در اینترنت
طرز تهیه رول مرغ و اسفناج
چهارشنبه 21 آذر 1397
طرز تهیه رول مرغ و اسفناج مواد لازم برای تهیه : سینه کامل یک مرغ زعفران آب‌کرده ۲ قاشق غذاخوری آبلیمو ۲ قاشق غذاخوری پودر زنجبیل ۱ قاشق غذاخوری پودرسیر ۱ قاشق غذاخوری اسفناج پخته ۲۰۰ گرم سوسیس فرانکفورتر ۲ عدد پیاز کوچک ۱ عدد نمک و فلفل قرمز به میزان لازم طرز تهیه: ابتدا سینه مرغ را بدون استخوان کرده و به تکه‌های کوچکتر تقسیم می‌کنیم و هر طرف سینه را با بیفتک‌کوب باز کرده به طوری که از هم باز نشود. روی مرغ‌ها را آبلیمو، زعفران آب‌کرده، پودر زنجبیل، پودرسیر…
تبلیغات
جای تبلیغات شماجای تبلیغات شما
طرز تهیه رول مرغ و اسفناج
  • تعداد بازدید : 301
  • طرز تهیه رول مرغ و اسفناج

    طرز تهیه رول مرغ و اسفناج

    مواد لازم برای تهیه :

    سینه کامل یک مرغ
    زعفران آب‌کرده ۲ قاشق غذاخوری
    آبلیمو ۲ قاشق غذاخوری
    پودر زنجبیل ۱ قاشق غذاخوری
    پودرسیر ۱ قاشق غذاخوری
    اسفناج پخته ۲۰۰ گرم
    سوسیس فرانکفورتر ۲ عدد
    پیاز کوچک ۱ عدد
    نمک و فلفل قرمز به میزان لازم


    طرز تهیه:

    ابتدا سینه مرغ را بدون استخوان کرده و به تکه‌های کوچکتر تقسیم می‌کنیم و هر طرف سینه را با بیفتک‌کوب باز کرده به طوری که از هم باز نشود. روی مرغ‌ها را آبلیمو، زعفران آب‌کرده، پودر زنجبیل، پودرسیر و نمک و فلفل می‌ریزیم. هر دو روی مرغ‌های کوبیده شده را به همین شکل مزه‌دار کرده، روی آنها را با سلیفون پوشانده و می‌گذاریم دو ساعت بماند. در این مرحله پیاز را ریز کرده با کمی روغن‌زیتون داخل تابه ریخته، اسفناج را به آن اضافه کرده و همه را با هم تفت می‌دهیم تا سرخ شوند.

    به اسفناج نمک و فلفل اضافه کرده و آن را به دو قسمت مساوی تقسیم می‌کنیم. هرکدام از این دو قسمت را روی یک تکه مرغ پهن کرده یک سوسیس در وسط آن قرار می‌دهیم و مرغ و اسفناج را به شکل رولت دور تا دور سوسیس می‌پیچیم.

    دور رولت را به طور کامل نخ‌پیچیده داخل تابه‌ای چدنی که از قبل داغ کرده‌ایم، سرخ می‌کنیم.

    نظرات
  • در قمست نظرات مشکلات و پیشنهادات و انتقادات خود را با ما در جریان بگزارید.

  • نام
    ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
    وبسایت
    :) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
    نظر خصوصی
    مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
    کد امنیتیرفرش کد امنیتی